Vad vi anser är illa.

* Könshår med flytningar i. Om man har flytningar och mycket könshår finns det risk att flytningarna guckar ut sig i könshåret. Tvätta dig noga och raka/vaxa dig.



* 96jeans. Lägg av det var so last year för 3 år sen. Usch fjortis idioter som har tappat hjärnan! Ge er förfan! Skaffa er stil och väx upp. TACK!




* Otrevligt personal i varhus/affärer and so on. Jävligt illa. Folk som suckar och stönar när man behöver hjälp. Har lust att nita människorna. Varför ska deras dåligt humör gå ut över oss? Fuck u and get a real job idiots!




* Lös bajs. Hällre hårt en mjukt som sagt. Inte kul. Luktar illa, smakar konstigt. Yaa , u name it. Inte roligt plask i toan helt enkelt och ärligt. Skit är skit, skit är lösbajs, om du vill? Ät rätt :D




* Kåta hundar. Som juckar på ens ben. När man försöker sparka bort dem går det inte. Hundar juckar på ens ben av den anledningen till att dem tror dem bestämmer över en. En inte så lös smäll i skallen på jycken löser problemen. Annars lås in den på toan och ge den inte mat. Sen kan den komma ut, fast då ger du bort den till din kåta granne.




* Torra hamburgare på donken.
Man är super sugen på en smarrig fettig slaskig saftig bigmac burger. Och får in en liten jävla torr äcklig hårig korvig cpig hamburgare med frön på. Fyfan! Det är det värsta som skulle kunna hända. Nästa gång stoppar jag upp en stor fet jävla pommes i dens röv som ligger bakom denna trashedi. fy!




* Trasan och banane.
Jävla svikare, kommer aldrig med nya hits. Vafan är ett party utan trasan och banane. Skulle vi se er på gatan skulle vi kassta kottar på er. Fyfan trasan, fyfan banane!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0